Medlem

Er du en entusiastisk musiker som liker å holde deg oppdatert og aktiv, eller kanskje du rett og slett bare er glad i å gå på konserter og lese om hva som er nytt og aktuelt i musikklivet? Våre medlemmer er en variert gruppe mennesker som først og fremst har en kjærlighet til kammermusikken! Bli med på laget da, vel!

Her kan du lese mer om oss:

Trondheim kammermusikalske selskap er en interesseorganisasjonen for kammermusikk i Trøndelag for profesjonelle utøvere, amatører, publikum og institusjoner. Medlemsavisen Kammertoner tilsendes til alle medlemmer hvert kvartal med informasjon om konserter og arrangementer for kammermusikk, tilbud om kammermusikkseminarer, spesialtilbud til Trondheim kammermusikkfestival, medlemsrabatt på arrangement fra samarbeidsparter, m.m. Vi arrangerer også medlemskonserter og konserter sammen med samarbeidsparter. Det er viktig for oss å legge til rette for kammermusikk i Trøndelag, så vi bistår gjerne om man trenger hjelp med å arrangere konsert!

Medlemskontingent pr. år er kr. 250,- for enkeltmedlemmer, kr. 350,- for par, kr. 150,- for studenter og skoleelever.

Ved innmelding av nye medlemmer, send mail med navn, postadresse, telefon og type medlemskap til kammerselskapet@gmail.com. Kontingenten innbetales på konto: 9051 11 41779 – NB: merk betaling med navn!

Kontoens adresse:
Trondheim kammermusikalske selskap

Postboks 8867 Nedre Elvehavn
7481 TRONDHEIM

Website Powered by WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: