Trondheim kammerkollektiv!

Hva? Vi er med på å igangsette et nytt prosjekt som gjør det enklere å finne noen å spille med og evnt. også danne en kammermusikkgruppe (først og fremst i Trondheim).

Hvordan? I vedlagte Excel-dokument kan dere finne andre musikere og avtale øvelser når det passer dere. Kammerselskapet vil arrangere én konsert på vårparten og ellers den tradisjonelle sommerkonserten. Disse datoene vil annonseres i god tid, slik at dere har tid til å planlegge øvelsene før dere eventuelt spiller på konsert.

Gå innpå Excel- dokumentet her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1stlxkS3tZtQpJtWJLapKsfa9BDEBT6S6h-cc44zJteU/edit?usp=sharing

Dette dokumentet finner dere også i gruppen «Trondheim kammerkollektiv» på Facebook her: https://www.facebook.com/groups/696362967434769/?ref=group_header. I denne gruppen kan man også diskutere repertoar, besetning og hva det måtte være sammen med andre medlemmer av gruppa!

Minglemøte!   Før vi setter i gang ønsker vi å invitere interesserte til å samles. Her får man møte andre som kan tenke seg å spille sammen eller leter etter en utvidet besetning eller nytt repertoar. Hjertelig velkommen til rom 618 i Olavskvartalet tirsdag 4. februar kl. 19.00!

Fremover vil ny informasjon om kammerkollektivet ligge under «Kammerkollektivet» i menyen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Powered by WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: